612.50 TL
KG
|
TELEFONDA SİPARİŞ VER
0552 807 04 04
Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.
Ülkemizde tüketimi çok yaygın olmayan ancak tüketenlerin de vazgeçemediği bir lezzet varsa o da kuru ettir.
Kuru et, balkanlardan gelerek dünyaya yayılan harika bir lezzettir.
Pastırmacı Tolga Kafkas, Boşnak ve Klasik Kuru Et olarak üç çeşit kuru eti sizlere sunar.
Kuru et Balkan mutfağına özgü, özel yöntemler ile yapılan bir tattır.
Bu lezzetin yapım aşamaları usulüne göre değişir.
Yağdan ve sinirden arındırılmış etin taze olması halinde soğuk ortamda birkaç gün dinlendirilmesi ile süreç başlamış olur.
Dinlenmiş et, özel tuzlar ile dinlendirilir. Kafkas Usulü Kuru Et, özel tuzlar ile birlikte dana etinin iki hafta süre ile dinlendirilmesi, ardından fırınlanarak pişirilmesi ile üretilmektedir.
Lezzetine doyamayacağınız, günün her vakti tüketmek isteyeceğiniz harika bir lezzettir.
Pastırmacı Tolga Güvencisiyle…