562.50 TL
KG
|
TELEFONDA SİPARİŞ VER
0552 807 04 04
Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.
Pastırmacı Tolga tarafından dana tranç kullanılarak yapılan ve özel olarak hazırlanmış olan Dana Cotto, özel dinlendirme, fırınlama ve tütsüleme işleminden geçmiştir.
Lezzetine doyamayacağınız, günün her saatinde tüketmek isteyeceğiniz bu ürünümüz Fümeci Smokehouse kalitesiyle sizlere sunulmaktadır.
Peki, dana cotto nedir? Pastırmacı Tolga sizlere bu lezzeti sunabilmek için ete hangi işlemleri uygular?
Dana Cotto İçin Özel Dana Tranç Dana Cotto, dana tranç kullanılarak yapılan ve özel baharat karışımımız ile lezzetlendirilen oldukça lezzetli bir ürünümüzdür.
Herkes tarafından çok sevilen ve günün her saati tüketilmek istenen Pastırmacı Tolga Dana Cotto, iki saat masajlama, 5 gün dinlendirme gibi özel işlemlere tabi tutulur.
Dana Cotto yapımında kullanılan dana trançı, dananın but kısmındaki 5 parçadan biri olarak açıklayabiliriz.
Söz konusu, dana budundaki bu 5 parçanın en lop ve en üst kısmına tranç adı verilmekte ve yağsız bir et olmasından dolayı da sevilerek tüketilmektedir.
Dana tranç kontrnuara nazaran çok daha yumuşak bir ettir ve birçok yemek yapımında kullanılabilir.
Örneğin, tas kebabı, kıyma gibi biçimlerde tüketilebilir.
Pastırmacı Tolga tarafından dana tranç alınarak özel olarak hazırlanmış baharatlar ile masajlanmaktadır. İki saat süren masajın ardından etin beş gün boyunca dinlendirmesi yapılmakta ve özel füme fırınında yaklaşık on saat pişirilmektedir.